Társadalmi egyeztetés a Stratégiai Jelentőségű Műveletek Pályázati útmutatójáról

Az Interreg VI-A Románia-Magyarország Program Irányító Hatóságaként eljáró Fejlesztési, Közmunkaügyi és Közigazgatási Minisztérium a magyarországi Nemzeti Hatósággal folytatott egyeztetést követően, örömmel jelenti be, hogy társadalmi egyeztetést indít a Programba foglalt Stratégiai Jelentőségű Műveletekhez (OSI) kapcsolódó Pályázati útmutató tervezetéről.

Az érdekelt feleket és érdeklődőket arra kérjük, hogy 2024. november 6-ig osszák meg visszajelzéseiket és hozzájárulásaikat az Útmutató tartalmának javítása érdekében.

Észrevételeiket a következő e-mail kérjük továbbítani: rohu@mdlpa.gov.ro és joint.secretariat@brecoradea.ro.

A programterület nyolc megyére terjed ki: négy romániai (Arad, Bihar, Szatmár, Temes) és négy magyarországira (Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg). A program teljes költségvetése 175 940 025 euró (140 752 020 euró ERFA).

A 2021-2027 közötti időszakban a Program keretében finanszírozott OSI-k várhatóan jelentősen befolyásolják a Program célkitűzéseinek elérését, miközben figyelembe veszik a kulcsfontosságú horizontális elveket.

Az OSI-k számára rendelkezésre álló ERFA-költségvetés összesen 70,37 millió EUR.

Minden vonatkozó dokumentum, beleértve a Pályázati útmutatót és annak mellékleteit, itt és a Minisztérium honlapján (www.mdlpa.gov.ro ), az Interreg VI-A Románia-Magyarország program alatt érhető el.

Monitoring Systems

Newsletter

Subscribe to our Newsletter, in order to know the lattest news about the Programme.

DISCLAIMER: The content of this website does not necessarily represent the official position of the European Union.
Copyright © BRECO. All rights reserved.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram