Lansarea în consultare publică a Ghidului Solicitantului pentru Operațiuni de Importanță Strategică

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg VI-A România-Ungaria, după consultarea Autorității Naționale din Ungaria, anunță lansarea unei consultări publice pentru varianta preliminară a Ghidului Solicitantului aferent Operațiunilor de Importanță Strategică (OIS) din cadrul Programului.

Părțile interesate sunt invitate să transmită opinii și contribuții pentru îmbunătățirea Ghidului până la data de 6 noiembrie 2024. Propunerile pot fi transmise prin e-mail la: rohu@mdlpa.gov.ro și joint.secretariat@brecoradea.ro.

Zona Programului cuprinde opt județe: patru în România (Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș) și patru în Ungaria (Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg). Bugetul total al Programului este de 175.940.025 euro (140.752.020 euro FEDR).

Pentru perioada 2021-2027, OIS finanțate în cadrul programului sunt așteptate să contribuie semnificativ la realizarea obiectivelor acestuia, respectând totodată principiile orizontale esențiale.

Bugetul total FEDR disponibil pentru OIS este de 70,37 de milioane euro.

Toate documentele relevante, inclusiv Ghidul Solicitantului și anexele acestuia, sunt disponibile pentru consultare pe site-ul Programului Interreg VI-A România-Ungaria, aici și pe www.mdlpa.gov.ro, în secțiunea dedicată programului.

Monitoring Systems

Newsletter

Subscribe to our Newsletter, in order to know the lattest news about the Programme.

DISCLAIMER: The content of this website does not necessarily represent the official position of the European Union.
Copyright © BRECO. All rights reserved.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram